Hallonvägen 48, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

TREVLIG 4:A MED BALKONG I VÄST!

Slutpris
1 620 000 kr
Referensnummer
187 424
Boarea
98 kvm
Avgift
4 668 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen 48, 1 tr såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig 4:a om 98 m² i uppskattade Tibble! Populär planlösning med rymligt vardagsrum, kök med ljus matplats, duschrum, gäst wc, egen tvättstuga samt 1 stort och 2 mindre sovrum. Mysig balkong med trätrall, kvällssol! Mycket välskött HSB förening med god ekonomi och genomfört stambyte via re-lining. Externt förråd om ca 6 m² finns bekvämt beläget utanför lägenheten. Närhet till förskolor, skolor, buss, affär och härliga Lillsjön med bad och fin natur. Stenkast till parkeringen. Från Kungsängen centrum går pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Ett mycket bra och prisvärt boende i barnvänligt område! Tillträde i april 2015.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.