Hjortronvägen 41, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

1:A MED LÅG AVGIFT OCH NY UTEPLATS!

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
116 145
Boarea
45 kvm
Avgift
2 226 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen 41, bv såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad fin 1:a om hela 45 m² med låg avgift i populära Tibble! Trevligt hörnläge i markplan med en riktigt snygg altan fr -14 i väst! Väl tilltagen hall med inbyggda garderober, stort vardagsrum med utgång till altanen, rymligt badrum med badkar och ljust kök med bra matplats invid fönstret. Delvis nya ytskikt fr -14. Stort förråd praktiskt beläget i anslutning till lägenhetens entré. Mycket välskött och lågt belånad HSB förening som genomfört stambyte via relining. Nära till matbutik, bibliotek och natursköna Lillsjön. Bra bussförbindelser till Kungsängen centrum med 15 min pendeltågtrafik mot Stockholm City. Tips är att boka in sig på visningen, det kan gå fort! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.