Hjortronvägen 73, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

TOPPFRÄSCH 2:A I POPULÄRA TIBBLE!

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
144 058
Boarea
67 kvm
Avgift
3 291 kr/mån
Driftkostnad
225 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen 73, 1 tr såldes av oss 2014-09-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en toppenfin 2:a om 67 m² i populära Tibble! Smakfullt renoverad med ett vitt fräscht IKEA kök fr -08. I köket finns en bra matplats invid fönstret, praktiska arbetsytor samt mosaik och spotlights ovan arbetsbänkarna. Hela lägenheten är målad i ljusa färger med undantag för en modern fondtapet i sovrummet. Sovrummet har även en hel garderobsvägg. Duschrummet är helkaklat med golvvärme, platsbyggd dusch samt tvättpelare. Bra förvaring i klädkammare och stort förråd utanför entrén. Föreningen erbjuder tvättstugor, lekparker, snickarverkstad och samlingslokal m.m. Solid och välskött HSB förening med god ekonomi som genomfört stamrenovering via re-lining. Mycket barnvänligt område med närhet till förskola och skola. Runt knuten finns livsmedelsbutik och bussförbindelser till Brunna samt Kungsängen centrum. Direktbuss till Kista trafikerar området. Mycket uppskattat område med vacker natur och nära bad i Lillsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.