Hjortronvägen 57, 2 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
975 000 kr
Referensnummer
149 139
Boarea
45 kvm
Avgift
2 230 kr/mån
Driftkostnad
128 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-01-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen 57, 2 tr såldes av oss 2014-01-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och rymlig 1:a i populära Tibble! Samtliga ytskikt i hall, kök och vardagsrum har renoverats 2012. Stor hall med 3 st. vita inbyggda garderober. Ljust och trevligt kök med bra matplats invid fönstret. Vardagsrum med nyslipat och lackat parkettgolv samt fransk balkong i väst. Rejält badrum med badkar, fönster och tvättmaskin fr -12. Ny säkerhetsdörr. Förråd i anslutning till lägenheten. Nära till matbutik, bibliotek, buss, parkering, tvättstuga, skola och förskola. Lillsjön finns också i närheten med fina strövområden, skridskoåkning om vintern och badplats om sommaren. Även nära till Kungsängens nya fina idrottsplats. Stabil och välskött HSB förening med genomfört stambyte via relining.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.