Knektvägen 1, 4 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

HÖGT FINT LÄGE!

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
117 379
Boarea
53.2 kvm
Avgift
2 964 kr/mån
Driftkostnad
100 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-02-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knektvägen 1, 4 tr såldes av oss 2014-02-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNINGEN ÄR INSTÄLLD & LÄGENHETEN ÄR SÅLD!
Äntligen en 2:a på Knektvägen 1 i centrum! Högt vackert läge med fin utsikt, helt fritt och utan insyn! Balkongen har morgonsol och plats för mindre sittgrupp. Populär planlösning med köket mellan vardagsrum och sovrum. Hela lägenheten ger ett välskött intryck med tapetserade väggar samt parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Badrummet har våtrumsmatta/våtrumstapet, praktisk dusch och egen tvättmaskin. Fin tvättstuga finns annars i husets källare. Köket har vita luckor och matplats för 4 personer. God förvaring med flertalet garderober i hall och sovrum. Extra förråd finns högst upp i huset. Säkerhetsdörr! Stenkast till centrum med god service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Kort promenad till vacker natur och Mälarens bad och båtklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.