Kornettstigen 3, 1 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
1 160 000 kr
Referensnummer
141 463
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 937 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
6-våningshus
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornettstigen 3, 1 tr såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch 2:a med uppskattad planlösning! Kanonläge mot skogen! Trevlig hall med skjutgarderob. Genomgående fina och delvis nya ytskikt. Stor balkong i härligt insynsskyddat sydostläge! Snyggt helkaklat duschrum med golvvärme. Ljust och trevligt kök med rymlig matplats. Smart utbyggt förråd vilket används som ett extra sovrum. Ett vindsförråd hör till lägenheten. På bekvämt avstånd till lekplats, natur, stormarknad, golfbana, skola, förskola och buss till Kungsängen centrum. Populär och stabil förening! 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen. Över 12 000 kr i rep.fond! Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.