Kristallstigen 3, 3 tr / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

FRÄSCH 4:A HÖGST UPP MED FIN UTSIKT

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
167 210
Boarea
109.5 kvm
Avgift
5 720 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
4-våningshus
Såld
2014-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristallstigen 3, 3 tr såldes av oss 2014-05-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket fräscha 4:a om hela 109,5 m² med uppskattad planlösning! Lägenheten ligger högst upp i huset, fri från insyn och med härlig utsikt över Lillsjöområdet och Tibble. Mycket påkostat IKEA kök fr -12 i modern och ljus tappning med flertalet vackra detaljer. Väl tilltagen matplats i burspråk. Uthyrningsdel med sovrum och separat toalett. Stor inglasad balkong med isolerat golv i sydost. Mycket rymlig klädkammare som fungerar som walk-in-closet från ett av sovrummen. Hall med snyggt klinkergolv fr -12 samt genomgående ljusa och fina ytskikt fr -12. Kaklat badrum med duschkabin. Lugnt och fint läge i detta barnvänliga område. Ett stenkast till skola och barnomsorg. Goda bussförbindelser till centrum med service och pendeltåg samt stormarknad i Brunna. Naturskönt område nära Lillsjön. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.