Kungsvägen 6 A -1 tr / Svartviken / Kungsängen / Upplands-Bro

STOR INGLASAT UTERUM

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
134 339
Boarea
44 kvm
Avgift
2 773 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen 6 A -1 tr såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 1:a med stor uteplats i Svartviken! Välplanerad och fin lägenhet med inglasad uteplats om ca 15 kvm. Vitt arbetskök med separat matsal som idag använd som sovalkov. Helkaklat fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och arbetshörna, här finns även god förvaring i flertalet garderober. Enhetlig ekparkett och målade väggar. Extra förråd finns i trapphuset. Kort promenad till centrum med service och goda kommunikationer mot Stockholm Central samt Bålsta. Mälarens vatten med bad och båtplats finns några minuter bort. Huset har hiss. Solid, välskött och stabil förening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.