Kungsvägen 6B, -1 tr / Svartviken / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Mycket fin 1,5:a med stor uteplats och sjöglimt!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 406 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2017-04-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch och bra planerad 1,5:a på 55 m² by -06! Stor stenlagd uteplats om ca. 25 m² med tak i sydväst. Här kan det stora sällskapet njuta av ett ostört läge och med sjöglimt mot Mälaren. Enhetlig ekparkett och genomgående ljusa fina väggar, några är målade så sent som 2015. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Vardagsrum/sovrum skiljs åt med en vägg och bildar en perfekt umgängesyta och en rofylld sovrumsdel. Snyggt kök med bl.a. rostfria vitvaror, fint helkaklat duschrum med fönster, tvättmaskin, torktumlare och badkar. Samtliga vitvaror i lägenheten är från Electrolux förutom fläkt från Futurum. Inredd klädkammare med hyllplan och städgarderob och i hallen finns en skjutgarderob. Ett källarförråd hör till lägenheten och ligger på samma våningsplan. Stabil och mycket omtyckt förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmänservice, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Mycket nära till bad- och båtplats i Mälaren. Bör ses och upplevas! Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 8 400 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration