Kungsvägen 6B, -1 tr / Svartviken / Kungsängen / Upplands-Bro

MYCKET FRÄSCH 1,5:A MED STOR UTEPLATS!

Slutpris
1 675 000 kr
Referensnummer
33 430
Boarea
55 kvm
Avgift
3 406 kr/mån
Driftkostnad
270 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen 6B, -1 tr såldes av oss 2014-10-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch och bra planerad 1,5:a på 55 m² by -06! Stor stenlagd uteplats om ca. 25 m² med tak i sydväst. Här kan det stora sällskapet njuta av ett ostört läge och med sjöglimt mot Mälaren. Enhetlig ekparkett och genomgående ljusa fina väggar. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Vardagsrum/sovrum skiljs åt med en vägg och bildar en perfekt umgängesyta och en rofylld sovdel. Snyggt kök med bl.a. rostfria vitvaror, fint helkaklat duschrum med tvättpelare och badkar. Samtliga vitvaror i lägenheten är från Electrolux. Inredd klädkammare med städgarderob och i hallen finns en skjutgarderob. Ett källarförråd hör till lägenheten. Stabil förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger och affärer, buss och pendeltåg med 15 min trafik in till T-centralen. Nära till bad- och båtplats i Mälaren. Bör ses och upplevas! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.