Marmorstigen 16

Marmorstigen 16

Slutpris

3 210 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Marmorstigen 16


Slutpris
3 210 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

FINT OCH VÄLUNDERHÅLLET ATRIUMHUS!

Äntligen ett mycket fint atriumhus till försäljning i populära Lillsjön! Välunderhållen och genomgående renoverad enplansvilla med lugnt läge i uppskattat och trivsamt område. Insynsskyddad gård med stor trädäckad altan, marksten, gräsmatta och rabatter. Genomgående fräscha ytskikt och exklusiv utrustning såsom vitvaror. Klinker med golvvärme i entrén och i alla snygga våtutrymmen. Fräscht helkaklat badrum, dusch med mosaik, helkaklad tvättstuga och wc med klinkergolv. Smakfullt renoverat kök, rymlig matplats, stort vardagsrum med braskamin samt luftvärmepump och 4 bra sovrum. P-plats i garagelänga med el och 2 extra p-tillstånd ingår i samfällighetsavgiften. Stort förråd finns vid entrén. Mycket barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, buss och härliga Lillsjön med badplats, motionsspår och fina promenadvägar. Besiktigat och energideklarerat! Varmt välkommen!


Referensnummer
118 702
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
35 783 kr/år
Tomtarea
212 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plans atriumhus
Såld
2014-06-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.