Mullbärsstigen 41, entréplan / Ekhammar / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Trivsam fyra med helt nytt kök och dubbla uteplatser! Perfekt för barnfamiljen med lekplats utanför!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
4 018 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mullbärsstigen såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Mullbärsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trevlig fyra på markplan med två uteplatser som ger möjlighet till sol hela dagen. Helt nyrenoverat ljust kök från 2016 med genomgående rostfria vitvaror, intill köket finns matplats för 6-8 personer. Helkaklat duschrum i ljusa sobra färger samt duschväggar. Badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum, samtliga med garderober. Genomgående enhetliga golv och ljust målade väggar. Mycket trevlig och uppskattad HSB förening. Promenadavstånd till förskola, skola och livsmedelsbutik. Endast ett par minuters bussresa från Kungsängens Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration