Ringdansvägen 21 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Parhus på lugn återvändsgata som är genomgående renoverat, mycket fint skick! Garage.

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
31 251 kr/år
Tomtarea
243 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna parhus på Ringdansvägen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringdansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Boka inflyttningsfesten och starta grillen i trädgården, här behöver ni inte renovera innan flyttkartongerna packas upp.
Välkommen till detta väldigt välskötta parhus på lugn återvändsgata.
Här är mycket renoverat såsom nytt yttertak 2015, ommålad fasad 2016, genomgående nya 3-glas fönster och ytter-/altandörr, nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme och bastu samt ett nyare kök - bara för att nämna en del.
Planlösningen är välplanerad med kök och vardagsrum på entréplan tillsammans med tvättstuga och gästtoalett. På övre plan finns det tre sovrum samt badrum med bastu. Från vardagsrummet är det utgång till den insynsskyddade trädgården med ny terrass, delvis under tak från 2016. Givetvis är terrassen/trädgården i ypperligt söderläge så här finns sol från morgon till kväll. Fiber finns indraget i huset. Rymligt garage i liv med huset. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren vid Stigstorp ca 2000 meter från huset. Buss, stormarknad och golfklubb i närheten. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn