Ringvägen 12, 7 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

2:A HÖGST UPP MED SJÖUTSIKT!

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
137 627
Boarea
54 kvm
Avgift
3 032 kr/mån
Driftkostnad
165 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 12, 7 tr såldes av oss 2014-09-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2:a om 54 m² i Kungsängens centrum! Högst upp i detta hus på populära Ringvägen finns denna mycket fina och välvårdade lägenhet med en fantastisk utsikt över Mälaren! Här finns en välkomnande hall med rejäl garderobsvägg, ett fint helkaklat duschrum, ett bra sovrum, ett fräscht kök med matplats samt ett vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Sjöutsikt från samtliga fönster! Säkerhetsdörr, svarta elkontakter och strömbrytare, vita innerdörrar samt Elfasystem i garderob. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, trevlig grön gård med grillplats finns. Ett stenkast till buss och pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm City. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Låg avgift! Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.