Rönnbärsvägen 11, 2 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

SOVRUM MOT SKOGEN OCH BALKONG I VÄST

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
187 202
Boarea
98 kvm
Avgift
4 668 kr/mån
Driftkostnad
234 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen 11, 2 tr såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad gavel 4:a högst upp i låghus med fantastiskt läge! Sovrummen ligger helt insynsskyddade mot skogen. Balkongen har ett fint solläge i väst! Köket har vita luckor och en rymlig matplats. 2 badrum varav ett med badkar och det andra med dusch. Förråd i direkt anslutning till lägenheten. Reparationsfond om ca 9.000 kr. Kort promenad till livsmedelsbutik. Bussförbindelser till både Brunna och Kungsängen centrum. Stamrenoverad föreningen med god ekonomi. Mycket barnvänligt område med naturen runt knuten och gångavstånd till den nya IP-anläggningen. Lillsjön ligger på gång alt. cykelavstånd och erbjuder ett fint bad om sommaren och skridskoåkning om vintern.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.