Sven Beckmans väg 71 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

BRA LÄGE OCH FINISH!

Slutpris
3 070 000 kr
Referensnummer
131 335
Boarea/biarea
107/12 kvm
Driftkostnad
33 785 kr/år
Tomtarea
268 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-07-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Sven Beckmans väg 71 såldes av oss 2014-07-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint och smakfullt renoverat parhus på friköpt tomt i populära Sylta/Lillsjön! Dubbla uteplatser och uppskattad planlösning. Mysig och insynsskyddad uteplats i väst på husets framsida och inglasad altan som går över i ett stort trädäck i öst på husets baksida. Ljust och trevligt kök från Hagaköket -07, snyggt helkaklat duschrum -12, separat tvättstuga och stort vardagsrum med utgång till inglasad altan -09 i nedre plan. 4 rejäla sovrum, hall och badrum på övre plan. De flesta ytskikten är renoverade de senaste åren och huset har en genomgående hög finish. Gott om förvaring i externt förråd. Insynsskyddad och lättskött trädgård med bl.a. p-plats för 3 bilar och påkostad belysning. Mycket barnvänligt område med lekpark och kort promenad ner till härliga Lillsjön med gemensam brygga. Även nära badplats, natur, buss, förskola och Lillsjöskolan. Besiktigat och energideklarerat. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.