Tallrisvägen 8, 4 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
133 412
Boarea
28 kvm
Avgift
1 261 kr/mån
Driftkostnad
630 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallrisvägen 8, 4 tr såldes av oss 2014-01-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle! Nyproducerad 1:a om 28 m² by -09 i perfekt centrumläge! Balkong under tak om ca 8 m² med ett högt fritt läge, kvällssol och sjöutsikt över Mälaren! Här finns trätrall, utebelysning och eluttag för elgrillen. Snyggt vitt kök med vitvaror från Electrolux och ett barbord invid fönstret. Fräscht helkaklat duschrum med vikbara duschväggar av glas och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Hall med 3 st. garderober. Genomgående ljusa vita väggar samt ekparkettgolv, alla ytskikt är i nyskick. Stenkast till centrum med affärer, restauranger, matbutiker, buss och 15 minuters pendeltågstrafik. Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. P-plats i garage. En mycket välskött förening med god ekonomi. Bör ses - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.