Tarantellastigen 3

Tarantellastigen 3

Slutpris

1 920 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Tarantellastigen 3


Slutpris
1 920 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Fräscht med radhuskänsla!

Helfräscha 4 rum och kök i en mycket populär och barnvänlig förening! Lägenheten är på hela 96 kvm fördelat på 2 plan. Fantastiskt läckert kök fr -10 med infällda spotlights i taket, högblanka luckor, ledbelysning, inbyggda vitvaror, bänkskiva av svart sten och inbyggda högtalare i taket m.m. Helkaklat badrum fr -04 på entréplan med tvättpelare fr -12. Genomgående smakfulla ytskikt. 3 bra sovrum varav det största med infällda spotlights i taket och förberett för hemmabiosystem. Stort badrum även på ovanvåningen. Altan under tak vid entrén och en större altan med markis och kvällssol på baksidan. Goda förvaringsmöjligheter på vinden och förråd på både entrèsida och baksida. Underbart område för barnfamiljen med lekplats och bilfri gård. Carportplats med eluttag ingår i avgiften. Gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad och naturen. Nära bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta. Välkommen!


Referensnummer
141 629
Boarea
95.6 kvm
Avgift
4 101 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.