Tarantellastigen 17 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

MYSIG HÖRN-2:A MED TRÄDGÅRD!

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
172 532
Boarea
58.2 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Driftkostnad
475 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tarantellastigen 17 såldes av oss 2014-05-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Otroligt mysig 2:a med radhuskänsla i populära Brf Tarantellan! Hall med klinker innanför ytterdörren, rymligt kök fr -08 med flera snygga detaljer, insynsskyddat sovrum med praktisk garderobsvägg och i badrummet finns tvättpelare. Dubbla uteplatser och gräsmatta, hörnläget gör att den välskötta trädgården nås genom egen gång med grind utmed huset. Ultimat insynsskyddat läge mot lummig allmänning med stenknallar. Fin stenmur, planteringar och grillplats. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd på både fram- och baksida. Luftvärmepump och oljefyllda element. Uppskattad förening med mycket god ekonomi. Carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften samt ett extra p-tillstånd! Bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta. Charmen i både området och lägenheten bör upplevas, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.