Tarantellastigen 17

Tarantellastigen 17

Slutpris

1 650 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Tarantellastigen 17


Slutpris
1 650 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

MYSIG HÖRN-2:A MED TRÄDGÅRD!

Otroligt mysig 2:a med radhuskänsla i populära Brf Tarantellan! Hall med klinker innanför ytterdörren, rymligt kök fr -08 med flera snygga detaljer, insynsskyddat sovrum med praktisk garderobsvägg och i badrummet finns tvättpelare. Dubbla uteplatser och gräsmatta, hörnläget gör att den välskötta trädgården nås genom egen gång med grind utmed huset. Ultimat insynsskyddat läge mot lummig allmänning med stenknallar. Fin stenmur, planteringar och grillplats. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd på både fram- och baksida. Luftvärmepump och oljefyllda element. Uppskattad förening med mycket god ekonomi. Carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften samt ett extra p-tillstånd! Bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta. Charmen i både området och lägenheten bör upplevas, välkommen!


Referensnummer
172 532
Boarea
58.2 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Driftkostnad
475 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.