Tibble Torg 5, 3 tr / Tibble Torg / Kungsängen / Upplands-Bro

Stor & fin 2:a 55+ med inglasad balkong

Slutpris
700 000 kr
Referensnummer
147 791
Boarea
73.5 kvm
Avgift
6 327 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
5-våningshus
Såld
2014-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tibble Torg 5, 3 tr såldes av oss 2014-09-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble Torg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till ett trevligt seniorboende 55+ vid Tibble Torg i Kungsängen! Fin och välbehållen 2:a om hela 73,5 m². Stor inglasad balkong i söder med härlig utsikt mot lugnt och trevligt grönområde. Rymligt förråd i hallen och klädkammare i anslutning till sovrummet. Väl tilltagen matplats i det ljusa köket och stort badrum med tvättmaskin. Förråd i källarplan. Säkerhetsdörr. Det finns gemensamma utrymmen som snickeri, vävstuga, gym, bastu, boulebana, kolonilotter och ett stort samlingsrum med kök. Nära buss som går till pendeltåget varje kvart, hårfrisör, tandläkare, bibliotek samt Coop närbutik. Lillsjön finns också i närheten med fina strövområden och badplats. Snabbt tillträde är möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.