Torget 9, 3 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

2:A I CENTRUM MED SJÖUTSIKT!

Slutpris
1 775 000 kr
Referensnummer
103 274
Boarea
55.1 kvm
Avgift
2 722 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget 9, 3 tr såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och mycket fräsch 2:a om 55 m²! Härlig sjöutsikt från både balkong och samtliga fönster! Stor hall med garderobsvägg, ett kaklat duschrum med inredning från -13, ett snyggt och modernt kök renoverat -12, ett väl tilltaget sovrum samt ett vardagsrum med utgång till balkong. Nya vitvaror -11/-12, säkerhetsdörr -10, viss el omdragen -12 samt nya 3-glas fönster -13. Förråd på vindsplan och tvättstuga i källarplan. Ett stenkast till buss och pendeltåg med 15 min trafik till Stockholm City. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Populär och välskött HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Trevlig grön gård med bl.a. grillplats. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.