Torget 3B, ½ tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

ALLT ÄR NYTT / CENTRUM!

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
164 530
Boarea
74 kvm
Avgift
5 094 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
3-våningshus
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget 3B, ½ tr såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BÖR SES! Topprenoverad 3:a om 74 m² med centralt läge i Kungsängen! Helt nytt och lyxigt duschrum från dec -12 med golvvärme, infällda spotlights i taket och vikbara duschväggar av glas. Mycket snyggt och stilrent IKEA kök med inbyggda vitvaror och matplats invid fönstret. Genomgående ekparkettgolv och vit fina väggytskikt. Balkong i söderläge med markis och trätrall. 2 väl tilltagna sovrum som vardera har inbyggda garderober. Ett källarförråd hör till lägenheten. Runt knuten finns matbutiker, restauranger, buss och p-tåg med 15 min trafik. Kort promenad till bad- och båtplats i Mälaren. Populär HSB förening som genomfört traditionellt stambyte dec -12, har nya 3-glas fönster och bytt till 3-fas el. Välkommen att bara flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.