Trombonstigen 1, 3 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

FINT BADRUM BRA BRF

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
111 570
Boarea
67 kvm
Avgift
3 858 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen 1, 3 tr såldes av oss 2014-01-30. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och trevlig 2:a om 67 m² högst upp i huset i ett mycket omtyckt och barnvänligt område! Väl tilltagen balkong i rakt västerläge med kvällssol och fri utsikt över gården. Fräscht helkaklat badrum totalrenoverat 2012. Köket är stort och ljust med rymlig matplats. Vardagsrum med parkettgolv och fönster i 2 väderstreck. Ingången från hallen till vardagsrummet är breddad vilket ger en härlig rymd. I lägenheten finns både ett förråd och en stor klädkammare. Även ett vindsförråd hör till lägenheten. På bekvämt avstånd till lekplats, natur, stormarknad, golfbana, skola, förskola och buss till Kungsängen centrum. Tvättstuga och soprum i låghus utanför porten. Populär och stabil HSB förening! 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen. Över 8 000 kr i rep.fond. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.