Trombonstigen 1, 2 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

RYMLIG 4:A MED INGLASAD BALKONG I VÄST!

Slutpris
1 520 000 kr
Referensnummer
117 700
Boarea
98 kvm
Avgift
5 668 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-07-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen 1, 2 tr såldes av oss 2014-07-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 4:a om hela 98 m² med stor inglasad balkong i väst! Bra läge med fri utsikt. Väldisponerad planlösning med rymlig hall, 3 sovrum, 2 duschrum, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkong. Ytskikt och maskiner är av äldre standard. Förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd på vinden (hiss finns). Populär och stabil HSB förening belägen i naturskönt område. På bekvämt avstånd finns skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen. Parkering och tvättstuga finns precis bredvid huset. Över 40 000 kr i rep.fonden! Säljaren önskar sent tillträde. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.