Trombonstigen 3, bv / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

3:A I MARKPLAN MED ALTAN I VÄSTER

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
159 898
Boarea
81 kvm
Avgift
4 507 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen 3, bv såldes av oss 2014-08-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 3:a om 81 m² i markplan! Lägenheten består av en hall med flertalet garderober, 2 stora sovrum, helkaklat badrum, ljust kök med bra matplats, väl tilltaget vardagsrum samt en klädkammare. Bardiskhäng mellan kök och vardagsrum, här sitter en spotlightramp. Mycket bra läge i området med altan i härligt västerläge. Ytskikt och maskinpark är av äldre standard. På bekvämt avstånd till lekplats, tvättstuga, förråd, natur, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum med 15 min pendeltågtrafik mot Stockholm City. Populär och stabil HSB förening! Över 13 000 kr i rep.fonden! Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.