Vickbergahöjden 17

Vickbergahöjden 17

Slutpris

1 773 000 kr


Ålsta— Kungsängen— Upplands-Bro

Vickbergahöjden 17


Slutpris
1 773 000 kr

Ålsta— Kungsängen— Upplands-Bro

CHARMIGT HUS I LANTLIGT LÄGE!

Charmigt boende på landet, endast några kilometer från Kungsängen centrum! Snyggt renoverat litet hus med året-runt standard, modern och lantlig stil i ett! Entréhall med snygg garderob, vardagsrum med vedkamin och i öppen planlösning med ett ljust och modernt kök, ett sovrum, ett allrum/sovrum samt ett duschrum. Genomgående smakfullt renoverat! Altan i väst med trätrall och under tak i anslutning till entrén. Härlig friköpt tomt om hela 1 460 m² som angränsar mot skogen. Trädgården är kuperad och här finns både plana partier med gräsmatta, skogsmark och bergknallar, perfekt för lek och bus! Lång grusad uppfart med plats för flertalet bilar. Förråd och vedbod samt friggebod. Ålsta är ett mycket lugnt och fridfullt område. Hög mysfaktor!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
22 420 kr/år
Tomtarea
1 460 kvm
Rum
3 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plans fritidshus i vinkel
Såld
2015-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.