Vickbergahöjden 17 / Ålsta / Kungsängen / Upplands-Bro

CHARMIGT HUS I LANTLIGT LÄGE!

Slutpris
1 773 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
22 420 kr/år
Tomtarea
1 460 kvm
Rum
3 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plans fritidshus i vinkel
Såld
2015-02-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vickbergahöjden såldes av oss 2015-02-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Vickbergahöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt boende på landet, endast några kilometer från Kungsängen centrum! Snyggt renoverat litet hus med året-runt standard, modern och lantlig stil i ett! Entréhall med snygg garderob, vardagsrum med vedkamin och i öppen planlösning med ett ljust och modernt kök, ett sovrum, ett allrum/sovrum samt ett duschrum. Genomgående smakfullt renoverat! Altan i väst med trätrall och under tak i anslutning till entrén. Härlig friköpt tomt om hela 1 460 m² som angränsar mot skogen. Trädgården är kuperad och här finns både plana partier med gräsmatta, skogsmark och bergknallar, perfekt för lek och bus! Lång grusad uppfart med plats för flertalet bilar. Förråd och vedbod samt friggebod. Ålsta är ett mycket lugnt och fridfullt område. Hög mysfaktor!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.