Yllevägen 5 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

STORT, FINT & POPPIS!

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
36 514 kr/år
Tomtarea
534 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Yllevägen såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Yllevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket fina och stora familjevilla på friköpt hörntomt i populära Brunna! Här finns en rymlig hall -10 med klinkergolv och golvvärme. Stort vardagsrum i öppen planlösning mot det stora välkomnande köket ombyggt -05. Fyra ordentliga sovrum varav det ena, som är ombyggt -05, i nedre plan. Ett riktigt fräscht helkaklat duschrum -12 med golvvärme på nedervåningen samt ett fint helkaklat badrum med golvvärme och bastu på ovanvåningen. Effektiv pelletskamin -03 i vardagsrummet. Stor insynsskyddad altan -13 i söder med läckert spabad -11! Även en uteplats med munksten -13 i svalkande norr. Huset har ett helt nytt tak -14 och fiber dras in -15! Bilarna parkeras bekvämt i bredd på uppfarten, garage intill huset och i anslutning till garaget finns även ett isolerat förråd. Lugnt och stillsamt område med gång- och cykelavstånd till förskolor, skolor och stormarknad. Närhet till natur, bad i Mälaren samt bussförbindelser till Kungsängen centrum. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.