Björnvägen 9, 2 tr / Herserud /Torsvik / Lidingö

Slutpris
3 350 000 kr
Referensnummer
105 171
Boarea
69 kvm
Avgift
3 350 kr/mån
Såld
2014-02-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnvägen 9, 2 tr såldes av oss 2014-02-16. Se alla våra försäljningar i Lidingö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herserud /Torsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga och spatiösa 3:a med öppen spis och balkong! Bostaden präglas av bevarade senfunkisdetaljer med moderna inslag. Hörnlägenhet med högre takhöjd och med insynsskyddat läge. Vardagsrummet har en härlig fungerande öppen spis och utgång till balkong i syd-ostläge. Vidare erbjuds två bra sovrum, stambytt och nyrenoverat badrum samt modernt kök med två fönster som vetter mot parken. Solid förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Attraktivt belägen nära Lidingö centrum och all tänkbar service. Goda kommunikationer runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.