Herserudsvägen 10A, 2 tr / Herserud / Lidingö

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
61.9 kvm
Avgift
5 144 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Herserudsvägen såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Herserudsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herserud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en av de bästa lägenheterna i Hiertagården som är ett aktivt 55+ boende. Ett ypperligt tillfälle finns att förvärva en av de få två rum och kök som har oslagbar utsikt över Lilla Värtans glittrande vatten och Lidingöbron. En aktiv förening som har många aktiviteter att erbjuda sina medlemmar. I klubbhuset som ligger på gården finns restaurang där middag serveras och en tjusig festvåning finns att boka vid högtider. I föreningen finns även en pool, gympasal med redskap och pingisbord, biljardbord, bibliotek med projektor för gemensamma filmkvällar. I fastigheten som ligger närmast vattnet visar hissen upp till andra våningen välkomnas vi av två rum och kök med oslagbar utsikt, balkong med möjlighet till inglasning, i ett högt och fritt västläge med sol från morgon/förmiddag till vacker solnedgång. Ljus och trevlig lägenhet med ljus färgsättning, ekparkettgolv och fina fönsterpartier som släpper in ett rikligt ljusflöde. Lägenheten har en trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten är insynsskyddad och sovrummet har fönster mot vattnet och rymmer dubbelsäng. En stor klädkammare finns till förvaring och ett fräscht badrum med badkar. Lägenheten är i gott skick och har en mycket trevlig planlösning.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.