Lillåkersvägen 67, 1 tr / Gångsätra / Lidingö

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
206 254
Boarea
72.7 kvm
Avgift
3 643 kr/mån
Driftkostnad
425 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillåkersvägen såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Lillåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gångsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt välplanerad 3:a med stora rum. De gröna husen är mycket populära med sin radhuskänsla i låghusområdet invid Gångsätra ängar. Mycket välskött och ljus lägenhet, med genomgående enhetligt trägolv. Alla rum, liksom hallen, är generöst planerade och lättmöblerade. Balkong i ljust söderläge. Badrum med tvättmaskin och badkar. Förråd i anslutning till lägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.