Sök Meny
Såld

Lidingö - Dalénum / Optikvägen 7

Nyproducerad trea med stor balkong med fin sjöutsikt!

Välkommen till en ljus och optimalt planerad trea med utsikt över Stockholms inlopp. Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med rymlig balkong med sjöutsikt. Lägenheten är just nu under produktion och tidigast tillträde är möjligt from 2017-01-20. Bostaden ligger på "andra raden" inte längst ner mot vattnet men dock väldigt nära.

Lägenheten får en stor härlig balkong om ca 10 kvm. Välkomnande entré, två bra sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen med söderläge. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring.

Optikvägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.

Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde preliminärt 2017-01-20.

Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.

Sponsrade länkar
Lidingö / Dalénum
Optikvägen 7
Slutpris: 5 150 000 kr
Boarea: 77 kvm
Avgift: 4 503 kr/mån
Driftkostnad: 133 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö / Optikvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!