Vasavägen 5, 1 tr / Centrum/Hersby / Lidingö

Slutpris
3 120 000 kr
Referensnummer
173 288
Boarea
72 kvm
Avgift
3 574 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasavägen 5, 1 tr såldes av oss 2014-04-18. Se alla våra försäljningar i Lidingö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Hersby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och charmig, modernt uppdaterad 3:a med bevarad senfunkiskänsla! Lägenheten är en trevligt planerad hörnlägenhet med hela 2,7 meter i takhöjd, belägen vid den lummiga Sagaparken intill Lidingö centrum. Vardagsrummet har en fungerande härlig öppen spis samt utgång till balkongen med soligt syd-västläge. Två bra sovrum med platssparande inbyggda garderober. Stort umgängeskök, som är en sammanslagning av ett matrum och det tidigare köket. Helkaklat badrum med värmegolv. Stambytt fastighet i välskött förening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.