Lillströmsvägen 22 / Ljusterö / Österåker

Exklusivt boende på Ljusterö

Slutpris
2 760 000 kr
Driftkostnad
23 991 kr/år
Totalareal
1 879 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lillströmsvägen såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Ljusterö samt även på Lillströmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillströmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt uppe ovanför Lillström med ett lugnt och fridfullt läge finns detta nybyggda och påkostade hus med stort soldäck om 130 kvm som omger huset.
Fantastiskt kök med full maskinell utrustning. Sällskapsrum om 43 kvm med fritt i nock med en takhöjd på 4,5 m ger ljus och lugn då tomten angränsar till liten skogsdunge.
Två bra sovrum samt stort helkaklat badrum/tvättstuga. Kan användas som både permanentboende med låg driftskostnad eller som fritidshus.
Synliga stenhällar i sydost och nyanlagd gräsmatta samt grusad p-plats.
Här ute kan man njuta av härligt Skärgårdsliv med fin badstrand inom gångavstånd. Till Stockholm tar det ca 1 h med bil och färja. På ön finns flera livsmedelsaffärer och ett bageri. Mysig skärgådsmiljö i Linanäs gästhamn med ett flertal restauranger. Här stannar även Waxholmsbåten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.