Öranvägen 28

Öranvägen 28

Slutpris

4 850 000 kr


Ljusterö— Österåker

Öranvägen 28


Slutpris
4 850 000 kr

Ljusterö— Österåker

Idylliskt skärgårdshus med egen brygga!

Idylliskt skärgårdshus med egen brygga!

Stort permanent boende som med fördel kan användas som fritidshus för den stora familjen, huset är fördelat på 2 plan med 4 sovrum och möjlighet till fler.
Huset är byggt 1909 med välbevarade originaldetaljer som gjutgärnsspis och kakelugn, precis som ett skärgårdshus ska ha.

Bostaden har en vacker tomt, stort vardagsrum med matsalsdel för familj och vänner och i ren skärgårdsanda har man även egen brygga som ligger avskilt endast 100m ifrån huset.

Nere vid vattnet har du även ångbåtsbryggan där du kan ta Storskär som går in till Stockholm för dom dagar man känner att man vill göra en utflykt och inte ta bilen.

Fastigheten har del i samägd sjöfastighet Bolby 3:41 tillsammans med 8 andra i fastigheter i området vilket ger möjlighet till egen brygga.
Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda, allt ifrån Linanäs skeppskrog, till Steakhouse and burgers och pizzeria mm, när man har ätit gott och inte längre vill bada finns de aktiviteter som fotboll och tennis men även ett fantastiskt naturreservat.

Vid Ljusterö torg har du välsorterad Tempo, ombud för systembolaget och apoteket samt resturanger.

Vill man göra söndagen till en utflykt kan man ta Vaxholmsbåt som går 10.15 från Vaxholm och framme vid Öran ca 11.30, återresa är ca 13.35, se www.waxholmsbolaget.se för mer information.

För säljarens egna berättelse om Öran, se under dokument och filer.


Boarea
180 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
2 607 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-30

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna villa på Öranvägen såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Ljusterö samt även på Öranvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.