Prästutholmen 8 / Prästutholmen / Munsö / Ekerö

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea/biarea
104/60 kvm
Driftkostnad
33 644 kr/år
Totalareal
3 489 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Prästutholmen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Munsö samt även på Prästutholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästutholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära idyll med egen båtbrygga. Charmig 1 plansvilla med egen båtplats, inglasat uterum, ute-spa, gäststuga, garage, vedbod och förråd. Boa 103 kvm + ca 60 kvm. 4 rum och kök med ett vackert idylliskt läge på norra Munsö. Bara ett stenkast från sjön där den egna båtbryggan ligger. Bergvärme, vackra massiva furugolv, stort inglasat uterum, 3 bra sovrum. Charmigt modernt kök med vedspis och matplats. Allt detta inramat av hästhagar och det vackra odlingslandskapet på Munsö. Ca 20 km från Ekerö Centrum. Huset har sedan 2006 genomgått en totalrenovering. Genomgående vackra och ljusa materialval. Massiva såpskurade furugolv, vacker pärlspont på flera väggar i hall och kök, vedspis i kök, öppen spis i vardagsrum, designade elkontakter. Nydragen el med jordfelsbrytare. Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om Skyddat köp på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration