Johan Siönäs - mäklare i Ekerö

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (66 omdömen)
4,9 av 5 i betyg på Reco (120 omdömen)

"Redan vid första mötet med Johan sa min magkänsla att den här killen, mannen vet vad han håller på med. Johan är proffsig , kunnig, bra pedagog, saklig och ger alltid snabb återkoppling. Vi har aldrig köpt eller sålt hus inom loppet av några månader men det kändes tryggt med Johan. Tänk så rätt min magkänsla var. Varma kramar till Johan från oss." Säljare och köpare Gun och Rafael S

Eget beröm luktar illa!

Läs istället vad kunderna tycker om mig på reco.se - HÄR eller på hittamäklare.se - HÄR.

Min ambition.

Jag har under mina mer än 32 år som mäklare samlat på mig massor av erfarenhet, kontakter och kunskap. Mitt mål är alltid att säljare, köpare och spekulanter skall känna sig fullständigt trygga i sitt livs kanske största affär, bostadsaffären. Bästa tänkbara resultat och nöjda kunder är min ledstjärna.

Mäklarhusets ambition

Mäklarhuset satsar på kvalité. Vi lägger allt vårt krut på marknadsföringen. Våra tjänster innebär en smartare annonslösning genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp. Detta lockar fler till visningen, vilket i många fall leder till fler som lägger bud, ett högre slutpris och mer pengar för dig i fickan, smart va!

Från första mötet med Johan har jag känt mig trygg tack vare att han är en erfaren person, han vet vad han pratar om och är väldigt övertygande. Jag rekommenderar honom varmt. Säljare Somia

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Johan Siönäs Fastighetsmäklare
Johan Siönäs

Fastighetsmäklare

Kontor: Ekerö
Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,9 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Ekerö har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 120 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.