Fabrikörvägen 18

Fabrikörvägen 18

Slutpris

7 600 000 kr


Nacka Strand— Nacka

Fabrikörvägen 18


Slutpris
7 600 000 kr

Nacka Strand— Nacka

...se solljuset dansa på fjärden, det glittrar för stort och för smått...

Utsikten är verkligen förförisk och det är som en konstverk i konstant förändring med ostörd blickvy över Stockholms hamninlopp och Djurgården från varje rum, varje dag. Detta skapar ett själsligt lugn varje dag när du är hemma, och gästerna kommer att njuta och imponeras av att få komma hem hit. Genom Mälarens kärlek till havet så kommer du dofta en blandning av sött och salt och troligen kommer du höra musiken och skratten från Djurgården och Gröna Lund. Modern bostad med stora fönster och ett förträffligt ljusinläpp, två badrum, nyligen installerat sobert kök. Idag disponeras bostaden med ett sovrum men kan förädlas till ytterligare 1-2 sovrum (se alternativ planritning). Till bostaden finns ett enormt stort bostadsförråd som dessutom ligger på samma våningsplan. Givetvis finns hiss i huset.

Som du säkert känner till så är Nacka Strand i en utvecklingsfas inför framtiden där bostäder, kontor och T-bana finns på agendan. Redan idag finns fina faciliteter i området; promenadstråk längst med vatten, såväl som i skog, Nyckelviken är nära, restauranger, närservice, kommunikationer där SL´s pendelbåt till Nybroviken är den vackraste vägen att komma till och från. Nacka Forum med matbutiker och rikt utbud av allehanda butiker finns för att skapa ett bekvämt boende.

Stockholm i våra hjärtan. Välkommen till visning. Välkommen hem.


Boarea
96 kvm
Avgift
4 795 kr/mån
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Våning
-1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-12-04

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Fabrikörvägen såldes av oss 2020-12-04. Se alla våra försäljningar i Nacka Strand samt även på Fabrikörvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.