Atlasvägen 21 / Sickla / Nacka

Toppfräsch 2:a med balkong i sydostläge på populär adress!

Slutpris
3 085 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 186 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Atlasvägen såldes av oss 2018-03-20. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Atlasvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sickla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en välplanerad tvåa i stabil och välskött förening i populära Tallbacken. Då planlösningen är genomgående släpps rikligt med ljus in från fönster i två väderstreck. Du får bland annat tillgång till ett ljust och luftigt vardagsrum, ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, ett mycket praktiskt kök samt ett helkaklat badrum med badkar. Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i flertalet garderober både i hallen och i sovrummet. Balkongen om ca fem kvadrat ligger placerad i sydostläge och till lägenheten hör även ett källarförråd.

Det enorma Nackareservatet breder ut sig hundratalet meter utanför dörren. I reservatet finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, ca. 30 km vandringsleder, två el-ljusspår och tre friluftsbad. Bussar, tvärbana och Sickla Köpkvarter med sitt mångsidiga utbud ligger även på gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration