Sök Meny
Såld

Nacka - Jarlaberg / Diligensvägen 7

Trea med genomgående planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol!

Välkomna till en ljus trea med genomgående planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Med ljusa ytskikt och ett väldisponerat kök i vinkel kan du här inreda din nya hemtrevliga bostad efter egen smak.

Jarlaberg är beläget c.a. 5 km sydost om Stockholm City, högst upp på ett berg med naturskön utsikt över Saltsjön och Nacka Strand. Vid Jarlabergs egna busshållplats finns matbutik, pizzeria, frisör och Jarlabergs skola. I området finns även förskola och flertalet lekplatser för både stora och små (fotbollsplan, bouleplan, tennisbana m.m). På promenadavstånd finner du ICA Maxi med ett stort utbud av livsmedel samt Nacka Forum precis intill. Gåendes i nordöstlig riktning når du Nyckelvikens naturreservat med herrgård, café samt sol- och badklippor. Rör du dig istället i nordvästlig riktning finner du Nacka Strand med mässa, bank, kontor, Internationella Engelska Skolan, café, bageri, brygga med båtar samt det marina brasseriet Restaurang J där du äter med fantastisk utsikt över fjärden. I Jarlaberg finns 22 friköpta radhus och sju bostadsrättsföreningar med flera grönområden, bilfria gångvägar och innergårdar som skapar en barnvänlig atmosfär.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nacka / Jarlaberg
Diligensvägen 7
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 5 063 kr/mån
Driftkostnad: 440 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Diligensvägen