Diligensvägen 7 / Jarlaberg / Nacka

Trea med genomgående planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Diligensvägen såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Diligensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jarlaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en ljus trea med genomgående planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Med ljusa ytskikt och ett väldisponerat kök i vinkel kan du här inreda din nya hemtrevliga bostad efter egen smak.

Jarlaberg är beläget c.a. 5 km sydost om Stockholm City, högst upp på ett berg med naturskön utsikt över Saltsjön och Nacka Strand. Vid Jarlabergs egna busshållplats finns matbutik, pizzeria, frisör och Jarlabergs skola. I området finns även förskola och flertalet lekplatser för både stora och små (fotbollsplan, bouleplan, tennisbana m.m). På promenadavstånd finner du ICA Maxi med ett stort utbud av livsmedel samt Nacka Forum precis intill. Gåendes i nordöstlig riktning når du Nyckelvikens naturreservat med herrgård, café samt sol- och badklippor. Rör du dig istället i nordvästlig riktning finner du Nacka Strand med mässa, bank, kontor, Internationella Engelska Skolan, café, bageri, brygga med båtar samt det marina brasseriet Restaurang J där du äter med fantastisk utsikt över fjärden. I Jarlaberg finns 22 friköpta radhus och sju bostadsrättsföreningar med flera grönområden, bilfria gångvägar och innergårdar som skapar en barnvänlig atmosfär.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration