Ektorpsvägen 11 / Ektorp / Nacka

Ljus, fräsch och välplanerad Ektorps-1:a mot grönskande innergård!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 373 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ektorpsvägen såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Ektorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ektorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en ytterst välplanerad 1:a med ljusa och fräscha ytskikt. Här ges tillgång till en välkomnande och praktisk hall, ett stort allrum med sovalkov samt gott om plats för en 140-säng, ett praktiskt arbetskök, en klädkammare samt ett fräscht och helkaklat badrum. Avgifterna sänktes med 10% under 2018.

Ektorp är ett mycket trevligt och naturnära område i Nacka. Härifrån tar man sig till Slussen på 20 minuter med ständigt gående bussar och fina cykelvägar tar dig till Södermalm på enbart 25 minuter. Med omedelbar närhet till skolor, dagis, Ektorp Centrum och vackra naturreservatet Nyckelviken som vetter mot Saltsjön är det här lätt att trivas.

Varmt välkomna till ett fräscht, yteffektivt och komplett boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.