Fyrspannsvägen 44, 3 tr / Nacka - Jarlaberg / Nacka

NATURSKÖNA NACKA

Slutpris
2 360 000 kr
Referensnummer
147 334
Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 279 kr/mån
Driftkostnad
521 kr/mån
Såld
2014-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrspannsvägen 44, 3 tr såldes av oss 2014-03-19. Se alla våra försäljningar i Nacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka - Jarlaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vidsträckt utsikt på Jarlaberg! Bo i doften av nytt i denna smakfullt nyrenoverade tvårummare. Vi tar hissen till våning tre av fyra i huset och möts av en mycket ljus lägenhet som har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Balkongen ligger i härligt sydvästläge som bjuder på många vackra solnedgångar. Här kan du njuta av många soltimmar och milsvid utsikt som sträcker sig hela vägen till Globen. Stabil Brf som har mycket att erbjuda sina medlemmar. Föreningen har en bland annat bastu, samlingslokal och en övernattningslägenhet som medlemmarna får hyra för en billig peng. Välkomna till Jarlaberg, ett fint och välskött område som ligger nära natur, stad och Nackas många sjöar. Runt knuten finns matbutik och mysiga restauranger. På gården finns flera sittgrupper, lekplats och över gatan brf utsiktstorn där du har utsikt över Saltsjön och hela vägen från stan till Lidingö. En kort promenad tar dig både till Nacka köpcentrum eller ner till vattenbrynet och båthamnen. Missa inte chansen att förvärva denna inflyttningsklara tvåa i kärnan av ett växande Nacka!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.