Henriksdalsringen 67 / Henriksdalsberget / Nacka

Slutpris
2 270 000 kr
Referensnummer
131 456
Boarea
70 kvm
Avgift
3 394 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen 67 såldes av oss 2014-10-04. Se alla våra försäljningar i Nacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdalsberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoveringschans! Stor potential att skapa en mycket fin bostad. Riktigt bra planlösning med stor balkong och stora rum, generöst hörnkök mot grön gård, badrum med badkar och plats för tvättmaskin, samt bra förvaring i klädkammare. Totalt renoveringsbehov, exempelvis är köksskåpen idag utrivna, du behöver bygga ett nytt kök. Lägenheten ligger på bottenvåningen mot gård, vilket innebär 1 trappa upp mot gata. Dvs balkong, vardagsrum och ett sovrum med utsikt från 1 trappa, samt kök och ett sovrum med buskage och träd som delar av mot innergård, minimal insyn. Stor trygg brf med 200 lägenheter. 37 av dessa är fortfarande hyresrätter vilket lågt räknat innebär framtida intäkter om ca 90-95 milj kr + belåningen ligger redan på låga 2.619 kr/m2 BOA (131231) + relining av VA-stammar är nyligen slutförd = den här föreningen kommer att gå fantastiskt bra framöver! Underbar riktigt stor grön gård med flera lekplatser. 1 min till Ica i området, öppet 09-21, och buss med turer nästan dygnet runt till Slussen, centralen och Odenplan. Massor med grönska och vatten nära. Massor med service och fritid nära. Bl a Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet, båtklubbar, Hammarbybacken mm. Jag vet att du kommer att trivas här. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.