Henriksdalsringen 69 / Henriksdal / Nacka

Välplanerad 4:a med fräscha ytskikt, stort badrum, elegant kök samt inglasad balkong i söderläge!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 718 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris. Varmt välkomna till en ljus och fräsch 4:a på Södermalmsnära och barnvänliga Henriksdalsberget. Här är det lätt att trivas med en inglasad balkong i söderläge med långtgående utsikt mot Hammarbybacken, Sickla samt Globen med omnejd. Ni erbjuds här ett extra stort och toppfräscht badrum, ett stilrent och ljust kök i vinkel samt tre bra sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum som lämpar sig väl för sociala tillställningar.

Henriksdal är bland annat populärt för sin enorma och trivsamma samt bilfria innergård med bl.a. en modern förskola, fritidsgård, fotbollsplan med konstgräs samt ett tiotal små och stora lekplatser. Här finns en lång rutschkana, duschar, grönytor att ha picknick på eller åka pulka utför på vintern. I husens lokaler finns frisersalong, skräddare, kemtvätt, restaurang, pizzabagare och den lokala ICA-butiken har generösa öppettider. Henriksdalsberget är omringat av Henriksdalsbackens egna tallskog Trolldalen och vattnet vid Svindersviken med tre båtklubbar.

Föreningen disponerar 95 parkeringsplatser längst ned i flerbostadshuset, dessa nås via port 35, 39, 53, 65 samt 83. Buss 53 tar dig till Slussen direkt från berget, du kan även via en upplyst trappa gå ned till hållplats Henriksdal där bussen tar dig till Slussen på några minuter. I närheten ligger Sickla Köpkvarter och Hammarby Sjöstad med all tänkbar service, restauranger och shopping. Tvärbanan går från Sickla hela vägen till Solna. Vid Saltsjöqvarn och Finnboda Hamn finns hållplatser för färjelinjen ”Sjövägen” som tar dig till Djurgården, Nybroviken, Nacka Strand, Ropsten och Lidingö.

Välkomna till Henriksdal; barnvänligt, trivsamt och bekvämt - strax utanför Södermalm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.