Magasinsgången 5

Magasinsgången 5

Slutpris

5 550 000 kr


Kvarnholmen— Nacka— Nyproduktion

Magasinsgången 5


Slutpris
5 550 000 kr

Kvarnholmen— Nacka— Nyproduktion

Etagevåning 2:a med frontläge och fri sjöutsikt mot Djurgården

Etagevåning med 5 meter i takhöjd och frontläge på Kvarnholmen. Lägenheten ligger högst upp 4 tr i Galleriet ( det vänstra "tornet" av de två frilagda "tornen" på bilderna) och i Galleriet är det endast 1 lägenhet per våningsplan med totalt 4 lägenheter i varje byggnad. På nedre plan ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning och med fri sjöutsikt mot Djurgården samt utgång till balkongen längs hela vardagsrummet. En trappa upp är ett öppet övre plan med sovrumsavdelning med walk-in-closet och badrum. Sovrumsavdelningen har ett räcke mot det 5 meter höga glaspartiet och man ser ut mot Djurgården och ner mot vardagsrummet.

Lägenheten är under byggnation och köps på ritning med färdigställande och tillträde den 24 mars 2017 och därav kan visning av lägenheten ej ske.

Lägenheten ligger i JMs byggnadsprojekt Stockholm Lighthouse som består av delarna Panorama, Fyrtornet och Galleriet och är totalt 96 bostadsrättslägenheter. Det finns 91 garageplatser i föreningen, sep. kö. Källarförråd ca 2 kvm för denna lägenhet. Övriga gemensamma lokaler är bl.a bastu och relaxrum högst upp i Fyrtornet, möteslokal, styrelserum med övernattningsmöjlighet.

Mer info se länkar och dokument under fliken "Fakta": Inredningsval, planritning, ekonomisk plan, stadgar, JMs prjojekthemsida för Stockholm Lighthouse och Kvarnholmens egen hemsida.

Kommunikationer:
Buss: 402 till slussen.
Båt: Kvarnholmen - Nybrokajen.
Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull.

Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med mängder av affärer och restauranger. Man planerar också för Kvarnholmen närcentrum ett par kvarter från lägenheten med matbutik, apotek och vårdcentral.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 877 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.