Östra Henriksborgsvägen 84

Östra Henriksborgsvägen 84

Slutpris

12 525 000 kr


Henriksborg— Nacka

Östra Henriksborgsvägen 84


Slutpris
12 525 000 kr

Henriksborg— Nacka

Ett av Stockholms bäst placerade gavelradhus mot Gröna Lund och Waldemarsudde!

Varmt välkomna till ett av Stockholms bäst placerade gavelradhus i Henriksborg strax utanför Södermalm. Några hundratal meter söder om Beckholmen, Waldemarsudde och Gröna Lund erbjuds 205 kvm i tre plan, samtliga med utsikt över Stockholms vackra inlopp.

I källarplanet finns ett TV-rum med öppen spis, ett rymligt förråd, en bastu samt ett arbetsrum. På bottenplan finns ett tvättrum, ett arbetskök, en matsal samt ett vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns fyra sovrum samt en stor balkong. Samtliga plan har WC eller badrum.

1978 bildades Henriksborgs samfällighetsförening, samma år som fastigheten bebyggdes. Samfälligheten driver ett poolhus med en 4x8 meter inomhuspool med tillhörande bastu och omklädningsrum. Det finns även ett aktivitetsrum med bordtennisbord. En tennisbana är belägen på toppen av området och får disponeras fritt av medlemmar i föreningen. Från huset är det gångavstånd till Södermalm. Ett stenkast bort tar SL-båten dig snabbt till Nybroviken eller längre ut i Nacka, och det finns en garageplats i länga.

Henriksborg kan beskrivas som det perfekta området för familjen med ambitionen att ha en fot i innerstan och en i Nackas marina idyll. Då omsättningshastigheten av fastigheter i området är väldigt låg är denna möjlighet extremt sällsynt.


Boarea
205 kvm
Driftkostnad
51 500 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.