Östra Henriksborgsvägen 84 / Henriksborg / Nacka

Ett av Stockholms bäst placerade gavelradhus mot Gröna Lund och Waldemarsudde!

Slutpris
12 525 000 kr
Boarea
205 kvm
Driftkostnad
51 500 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Östra Henriksborgsvägen såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Östra Henriksborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till ett av Stockholms bäst placerade gavelradhus i Henriksborg strax utanför Södermalm. Några hundratal meter söder om Beckholmen, Waldemarsudde och Gröna Lund erbjuds 205 kvm i tre plan, samtliga med utsikt över Stockholms vackra inlopp.

I källarplanet finns ett TV-rum med öppen spis, ett rymligt förråd, en bastu samt ett arbetsrum. På bottenplan finns ett tvättrum, ett arbetskök, en matsal samt ett vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns fyra sovrum samt en stor balkong. Samtliga plan har WC eller badrum.

1978 bildades Henriksborgs samfällighetsförening, samma år som fastigheten bebyggdes. Samfälligheten driver ett poolhus med en 4x8 meter inomhuspool med tillhörande bastu och omklädningsrum. Det finns även ett aktivitetsrum med bordtennisbord. En tennisbana är belägen på toppen av området och får disponeras fritt av medlemmar i föreningen. Från huset är det gångavstånd till Södermalm. Ett stenkast bort tar SL-båten dig snabbt till Nybroviken eller längre ut i Nacka, och det finns en garageplats i länga.

Henriksborg kan beskrivas som det perfekta området för familjen med ambitionen att ha en fot i innerstan och en i Nackas marina idyll. Då omsättningshastigheten av fastigheter i området är väldigt låg är denna möjlighet extremt sällsynt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.