Sickla Allé 67 / Sickla Allé / Nacka

Ljus lägenhet i fint skick med egen uteplats om ca 30 kvm i söderläge, garage i huset 600 kr/mån.

Slutpris
3 755 000 kr
Referensnummer
123 904
Boarea
74 kvm
Avgift
4 239 kr/mån
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sickla Allé 67 såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Nacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sickla Allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och ljus lägenhet i fint skick med radhuskänsla och egen uteplats om ca 30 kvm i söderläge samt garage i huset, avgift f.n. 600 kr/ mån. Uteplatsen omgärdas av insynsskyddande häckar och staket med direktutgång till den barnvänliga gården.

Kombinationen av ca 100 m. till Sickla Sjö med badmöjligheter, vackra strandpromenader, Nackareservatet, bra kommunikationer, Sickla Köpkvarters stora utbud av caféer, restauranger, shopping samt service, allt bara runt hörnet, gör att du här får det bästa av två världar.

En utmärkt familjelägenhet som är mycket välplanerad och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Barnvänlig gård med lekplats i välskött fastighet och Brf.

Välkomna till en unik chans mitt i Sicklas populäraste område!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.