Sickla Allé 9, 3tr

Sickla Allé 9, 3tr

Slutpris

3 360 000 kr


Sickla Allé— Nacka

Sickla Allé 9, 3tr


Slutpris
3 360 000 kr

Sickla Allé— Nacka

Välplanerad och fräsch 2:a i högt läge med stort kök och stor inglasad balkong i sydost!

Varmt välkomna till en fräsch och välplanerad 2:a i populära Sickla Allé. Här erbjuds ett fullutrustat och stort kök i vinkel, en stor inglasad balkong i sydost, ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och kombinerad TM/TT samt ett stort sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. I källaren finns även ett stort förråd att disponera.

Sickla Allé har ett mycket eftertraktat läge strax intill Hammarby Sjöstad, Hammarbybacken och Sicklasjön. Ett stenkast bort ligger Sickla Köpkvarter med bland annat matbutiker, klädbutiker, gym, restauranger, caféer, systembolag, livsmedelshall, vårdcentral, apotek, klättercenter och biograf.

Nedanför fastigheten intill Sicklasjön finns strandpromenad, sandstrand, flertalet bryggor och trevliga lekplatser för barnen. Under Sicklasjön finns även det enorma Nackareservatet med trevliga motionsslingor, utegym och badsjöar.

Flertalet bussar tar dig smidigt till city dygnet runt och till Södermalm är det promenadavstånd. Tunnelbanan kommer att stanna ca 500 m från porten och tvärbanan tar dig från Sickla via Hammarby Sjöstad hela vägen till Solna.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 312 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.