Sickla Allé 9, 3tr / Sickla Allé / Nacka

Välplanerad och fräsch 2:a i högt läge med stort kök och stor inglasad balkong i sydost!

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 312 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sickla Allé såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sickla Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sickla Allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en fräsch och välplanerad 2:a i populära Sickla Allé. Här erbjuds ett fullutrustat och stort kök i vinkel, en stor inglasad balkong i sydost, ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och kombinerad TM/TT samt ett stort sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. I källaren finns även ett stort förråd att disponera.

Sickla Allé har ett mycket eftertraktat läge strax intill Hammarby Sjöstad, Hammarbybacken och Sicklasjön. Ett stenkast bort ligger Sickla Köpkvarter med bland annat matbutiker, klädbutiker, gym, restauranger, caféer, systembolag, livsmedelshall, vårdcentral, apotek, klättercenter och biograf.

Nedanför fastigheten intill Sicklasjön finns strandpromenad, sandstrand, flertalet bryggor och trevliga lekplatser för barnen. Under Sicklasjön finns även det enorma Nackareservatet med trevliga motionsslingor, utegym och badsjöar.

Flertalet bussar tar dig smidigt till city dygnet runt och till Södermalm är det promenadavstånd. Tunnelbanan kommer att stanna ca 500 m från porten och tvärbanan tar dig från Sickla via Hammarby Sjöstad hela vägen till Solna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.