Tallidsvägen 9B / Finntorp / Nacka

Yteffektiv och ljus etta i högt och ostört läge i charmig femtiotalsbyggnad!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
28,5 kvm
Avgift
2 318 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallidsvägen såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Tallidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Finntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Finntorp, endast åtta minuters bussfärd från Slussen, hittar du denna fräscha enrummare. På yteffektiva 28,5 kvadrat erbjuds genomgående vitmålade väggar, ljusa golv, effektivt pentry/arbetskök, ett ljust och relativt stort badrum samt ett stort fönsterparti med eftermiddags- och kvällssol. Golvet i hallen och köket utgörs av smakfullt designade cementplattor av Mats Thelius som skapar en helhet.

Finntorp är ett mycket lugnt och trevligt bostadsområde i centrala Nacka med närhet till allt. För vardagens förnödenheter finns Sickla köpkvarters enorma utbud på bara fem minuters gångavstånd. Här finns restauranger, affärer, ICA Kvantum, gym, apotek, museum, bibliotek, biograf och mycket mera. Minuten nedanför porten finns den lokala livsmedelsbutiken Tempo samt ett flertal busslinjer mot Slussen eller längre ut i Nacka.

Som boende i Finntorp har du naturen runt hörnet, här finns strövområden i Svindersvik och promenadstråk runt både Järla- och Sicklasjön. Lite längre bort finns naturområdena Nackareservatet och Nyckelviken. Några hundra meter nordväst från porten finner du Nacka Båtklubb och en strandpromenad längs Svindersvik till Nacka Strand. Härifrån tar pendelbåtar dig sjövägen till både Nybroplan på Östermalm samt Lidingö och Frihamnen. Med pendelbåt tar du dig även till Djurgården, Slussen och Skärgården.

Föreningens byggnad färdigställdes 1952 och omfattar tre portar. Stambytet gjordes 2009.

Varmt välkomna till Finntorp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration