Turbinvägen 12

Turbinvägen 12

Slutpris

3 697 000 kr


Järla Sjö— Nacka

Turbinvägen 12


Slutpris
3 697 000 kr

Järla Sjö— Nacka

Lugnt söderläge över mysig trädgård!

Välkommen till en trevligt planerad 2:a med stor balkong i lugnt söderläge och utsikt över föreningens trädgård. Här bor ni i ett område med mysig småstadskänsla, vacker natur, badplatser, båtklubb mm endast ca 20 minuter från Slussen. Lägenheten har ett stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och ett mysigt glasomslutet burspråk mot trädgården nedanför. Vardagsrummet har gott om plats för större soffgrupp, tv-möbel, läshörna och matbord. Från kök, vardagsrum och balkong har ni sjöglimt av Järlasjön. Köket har gott om förvaring, stora avlastnings- & arbetsytor samt matplats för ca 6 personer. Lägenhetens sovrum har ett lugnt läge med fönster mot innergårdens trädgård. Stort, helkaklat badrum med tvättpelare.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 739 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-12-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.