Ugglevägen 32 B / Saltängen / Nacka

Välplanerad 2:a i högt läge. Egen, solig uteplats & trädgård. Skuldfri förening & sänkt avgift!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2020-04-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ugglevägen såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Ugglevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, välplanerad och rymlig 2:a i mycket gott skick. Egen uteplats, altan och trädgård med sol fram till tidig eftermiddag sommartid. Lättmöblerat, ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Bra sovrum med plats för stor dubbelsäng, barnsäng och övrig önskad möblering. Ljust, praktiskt kök med köksö. Välutrustat med diskmaskin, induktionshäll, avfallskvarn m.m. Generös takhöjd om ca 2,64 m skapar en känsla av rymd.

Skuldfri, äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Föreningen sänkte avgiften med 8% 1/4-19. Fastigheten byggdes 1953 och de större renoveringarna såsom stambyte, fönster, fasad och tak är gjorda. Välkommen till en av Nackas bästa bostadsrättsföreningar.

Lugnt toppläge i populära Saltängen med promenadavstånd till Skurusundet. Ett stenkast till Ektorp Centrum samt Nacka Forum med sitt omfattande utbud. Här finns ett stort urval av restauranger, butiker, caféer m.m. Charmig fastighet i sutteräng med perfekt placering i både barnvänligt närområde och med närhet till Stockholms Innerstad. Lugnt och naturskönt läge invid Skuruparken och med promenadavstånd till både Nyckelviken samt Nackareservatet.. Saltängen är ett eftertraktat området med en prägel av lugn, frid och natur. Trevligt läge intill Saltsjö Duvnäs strövområden med idylliska villakvarter och båtliv. Kort promenad till badplatser vid Långsjön och Duvnäs udde, Skuru skola, förskolor och lekplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.